02176250165
Vitrifacation solution.jpg
  • Vitrifacation solution.jpg

محیط فریز جنین و تخمک

Vitrification Solutions
خلاصه

کاربرد: استفاده از محیط های فریز در فرآیند انجماد شیشه ای ایمن ترین روش برای فریز جنین و تخمک قبل از نگهداری در تانک نیتروژن مایع می باشد

REF: RS-V001         3*1.5 ml

بروشور محیط فریز جنین و تخمک (دانلود)

پروانه ساخت محیط فریز جنین و تخمک (دانلود)

گزارش آزمون استریلیتی محیط فریز جنین و تخمک (دانلود)

گزارش آزمون تب زایی به روش LAL محیط فریز جنین و تخمک (دانلود)

اطلاعات کلی


کاربرد:  استفاده از محیط های فریز در فرآیند انجماد شیشه ای ایمن ترین روش برای فریز جنین و تخمک قبل از نگهداری در تانک نیتروژن مایع می باشد

شرایط و مدت زمان نگهداری: محصول را دور از نور آفتاب و در دمای بین ˚C)8-2) درجه سانتیگراد نگهداری کنید. مادامی که دستورالعمل نگهداری به طور صحیح اجرا شود محصول تا تاریخ انقضای مندرج بر روی بسته بندی قابل استفاده است.


شرح محصول: محیط های فریز تخمک و جنین

تضمین کیفیت: محیط های ذوب به وسیله فیلتراسیون غشایی استریل شده و آزمونهای زیر را با موفقیت گذرانده است:
آزمون اندوتوکسین (LAL)
آزمون استریلیتی
آزمون جنین موش (MEA)


روش استفاده

کارایی پروتکل زیر برای  استفاده از محیط های فریز در فرآیند انجماد شیشه ای ایمن ترین روش برای فریز جنین و تخمک قبل از نگهداری در تانک نیتروژن مایع می باشد و این پروتکل صرفاً به عنوان یک مثال ارائه می‌گردد:


پروتکل فریز جنین
 (EMBRYO FREEZING PROTOCOL)

 
● جنین را به وسیله یک پیپت پاستور استریل شده از محیط کشت برداشته و آن را با مقدار کمی از محیط کشتی که در آن قرار داشته وارد قطره اول (D1) از محیط V1 کرده و به مدت حداقل یک دقیقه در آن نگه می داریم.
دقت شود که حتما جنین را در زیر قطره محیط V1 رها کرده و سریعا تایمر را استارت کنیم. سپس مجددا با پیپت پاستور، جنین را از قطره اول (D1) برداشته و به قطره دوم (D2) در محیط V1 منتقل کرده و به مدت 6 تا 9 دقیقه در این محیط نگه می داریم. پس از آن جنین را به قطره سوم (D3) ازمحیط V2، منتقل کرده و به مدت یک دقیقه در آن محیط نگه می داریم. پس از اتمام پروسه، به سرعت جنین رابر روی  نی فریز (کرایوتاچ) قرار داده و آن را وارد نیتروژن مایع می کنیم.

 
پروتکل فریز تخمک
 (OOCYTE FREEZING PROTOCOL)

 
● تخمک را به وسیله یک پیپت پاستور استریل شده از محیط کشت برداشته و آن را با مقدار کمی از محیط کشتی که در آن قرار داشته وارد قطره اول (D1) از محیط V1 کرده و به مدت حداقل یک و حداکثر دو دقیقه در آن نگه می داریم.
دقت شود که حتما تخمک را در زیر قطره محیط V1 رها کرده و سریعا تایمر را استارت کنیم. سپس مجددا با پیپت پاستور، تخمک را از قطره اول (D1) برداشته و به قطره دوم (D2) در محیط V1 منتقل کرده و به مدت 13 تا 14 دقیقه در این قطره نگه می داریم. دقت شود که مجموع زمان فریز تخمک در محیط V1، به مدت 15 دقیقه در نظر گرفته شود. پس از آن تخمک را به قطره سوم (D3) ازمحیط V2، منتقل کرده و به مدت یک دقیقه در آن محیط نگه می داریم. پس از اتمام پروسه، به سرعت تخمک رابر روی  نی فریز (کرایوتاچ) قرار داده و آن را وارد نیتروژن مایع می کنیم.

توجه: برای فریز تخمک و جنین، محیط V1 و V2 را قبل از آغاز به کار از یخچال خارج کرده و پس از آنکه به دمای محیط رسیدند آنها را مورد استفاده قرار می دهیم.

پیشنهاد: حداکثر سه جنین یا تخمک را جهت فریز شدن بر روی یک نی فریز (کرایوتاچ) قرار دهید.




هشدارها

1- جهت استفاده توسط افراد متخصص و آموزش دیده
2- چنانچه شواهدی از وجود هر نوع ذره خارجی یا آلودگی میکروبی، کدورت یا رسوب در محلول مشاهده شد از مصرف آن خودداری کنید. در صورت مشاهده هرگونه آسیب دیدگی در بسته بندی استریل محلول از استفاده آن خودداری کنید.